Heej Sötisar!

Igår fanns helt enkelt inte tid att titta in här. Jag jobbade som en tok hela förmiddagen så jag kunde få lite helg i alla fall. Sen kom min familj för att fira Tony & på kvällen var det 30-årsfest. Festen hölls på Golfklubben som ligger typ 300 meter från vårt hus så vi hade krypavstånd hem- Perfa!

Nu blev det dock väldigt lugnt för vår del så vi klarade av att gå hem :)

Nu har vi fikat & hämtat Hannes hos mamma & pappa, Tony är & hämtar sallad från Kajen & jag ska bara städa & pula här hemma i min egen takt resten av dagen, underbart <3 20130428-130957.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.