Vad ska jag göra, lämna honom att dö?

Ok, nu ska ni få höra. Åker till Erikslund för att fixa några ärenden. Tänker på vägen dit att ” Fan vad varmt det är.” schysst ju men får nog dra på AC ändå. Parkerar & ser att rutan är något nervevad på bilen bredvid. Tänker att de har väl ändå inte en hund i bilen. Kikar lite & jodå, i bagageutrymmet sitter det en liten Jack Russell & flåsar.

Jag tar kort på regskylten & skyndar in till receptionen så de kan ropa på ägaren. De skulle skicka ut vakterna sa hon.

Ok, fixar ärendena i godan ro & är väl klar en halvtimme senare. Går ut, bilen står kvar, hunden håller typ på att dö & det är ingen där.

Vid det här laget hänger hundens tunga ut på sidan, hyperbentilerar & dreglar som en tok.

Det var väl bara ca 15 grader ute men det blir ändå sjuuukt varmt i bilen, den stod i gassande sol liksom.

Jag blir riktigt förbannad & med gråten i halsen ringer jag 112. De tar regnr & ska försöka få tag i hundägaren. Jaha om de inte får de då?

Jag går in till reception igen & ber henne ropa ut i högtalarna att de måste gå till bilen, hunden håller på att dö typ. ” Tyvärr, det får jag inte göra utan tillstånd”. Idiot.

Går ut igen & ringer 112 igen för att säga att de måste skicka ut en bil. ” Gäller det hundar får du ringa 11414″. Mm fast där tar det ju ungefär en timme att komma fram. Men jag gör det: ” Vi har hög belastning just nu, var god försök senare”

Ringer 112 igen, får äntligen tag på en vettig person & gråtandes berättar jag läget. De tar alla uppgifter & ska skicka ut en bil om de inte får tag på ägaren.

& i bilen sitter den stackars hunden & tittar på mig som om: ” Vad står du där för? Släpp ut mig är du snäll”.

Ja vad ska man göra? Känns som hundens liv var i mina händer, jag kunde bara inte lämna honom. Vad hade ni gjort? Jag övervägde att krossa en ruta men ärligt talat kan jag ens det?

Satt mig i bilen & väntade & äntligen kom ägarna. Jag skällde ut dom efter noter kan jag säga, & det brukar jag aldrig göra med främmande människor.

NI KAAN INTE LÄMNA HUNDEN I BILEN DET ÄR DJURPLÅGERI PÅ HÖG NIVÅ!!

”Nä vi brukar inte göra det, & ju vevat ner rutan”. Att veva ner rutan 5 cm i framsätet spelar ingen som helst roll.

”Vi var bara inne en kort stund”
Hörrnini jag har varit här en timme & ni kom före mig.

De försökte prata med mig men jag bara drog, var helt förstörd.

Det var inga dåliga människor, jag såg att de mådde jättedåligt, men jag hoppas de lär sig något.

Det blir sjukt varmt i bilen sjukt snabbt.

Så, det var min dag, hunden fick komma ur bilen i alla fall :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.