19 April

Hej på er, mår ni bra?

Vi har varit igång i flera timmar redan, någon ringde och väckte oss kl 05.20 i morse. Vem? :)

Så jag har varit & lämnat nycklar & grejer. Nu kaffe & ett litet mellanmål sen måste jag jobba lite i ladan… Det är så jobbigt när något hänger över en hela helgen, man känner sig liksom aldrig ledig då. Så lika bra att få det gjort idag.

Hannes är ju ledig som vanligt så jobbet får dock bli på hans villkor. Han måste ju få sin del av uppmärksamhet han med <3 Nu ska jag läsa lite bloggar, surpla kaffe & samla energi. Ha en fin dag <3 20130419-101725.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.