Hej Bloggen!

Jag sitter & äter scones till frukost- idag igen! Är det bara jag som har svårt att låta bli helgens godsaker även på måndagar? Jag menar, de måste ju ätas upp, det är dumt att slänga ha ha. Inte bra!

Jag är trött & seg idag med, förmodligen för att jag har en massa tråkigt pappersarbete framför mig, URK! Men det är väl bara att svälja den stora grodan & gå vidare. Med lite Desperate Housewives i bakgrunden & en kopp kaffe ska det nog gå vägen.

Mer på agendan idag är handling & arbeta i ladan. Flera projekt avslutas den här veckan vilket alltid är skönt. Mycket jobb men också flera projekt att lägga bakom sig.

Så, ha en fiiin dag <3 20130415-084648.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.