Veckans Planer

Sitter och planerar veckan som kommer. I morgon börjar jag med en timmes fönsterputs med tjejerna, sen en tid med terapeuten, välbehövligt! Sen veckans matinköp, hem och ut på en PowerWalk, speciellt viktigt när man är stressad! Sen ut i ladan och jobba på mina älskade bord. Resten av veckan ser ungefär likadan ut, mycket tid i ladan, en del möten med tjejerna och en del planering för att allt ska flyta på. Känns bra och med lagom hög arbetsbörda.

20130407-201252.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.