Lördag <3

Hannes väckte mig 06.18 med att gömma sig under bordet och prassla med tablettasken han hade snott ur Lördagsgodispåsen. Attans det gick inte den här gången.

Jag älskar att vakna tidigt, speciellt en sån här fin dag!

Igår invigde jag & Tony badtunnan. Jag har aldrig varit ett fan av badtunnor. Det är lite som att basta- fett varmt. Men jag måste erkänna att kvällen igår var lite magisk och det var faktiskt riktigt trevligt i tunnan. Månen lös på oss, öppen himmel, och stjärnklart.

Nu har jag & Hannes ätit Blueberry Pancakes med lönnsirap. Gillar ni det? Jag gillar den rökiga smaken!

Idag ska vi lägga golv, yey! Elektrikern har varit här i veckan och på onsdag kommer kommun och KA för besiktning så vi får flytta in. Det är ju nya, stenhårda regler sen 2011, så man får inte nyttja utbyggnaden förrän den är besiktad, gör man det får man böter. Så det är väl bäst att lyda :) men det är svårt när den bara står där och väntar på oss!

Så förhoppningsvis blir det den bästa Påsken någonsin :)

20130323-084044.jpg

20130323-084050.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.