Fredag <3

Jag har ett enda litet måste idag, sen tar jag ledigt. Den här veckan har varit extremt påfrestande och jag behöver vila upp mig så jag orkar ta nya tag på måndag.

Nästan varje vardagsmorgon äter jag Mannagrynsgröt till frukost. Många tror inte att det är nyttigt men mannagryn är bra för hjärnan. Det stimulerar koncentrations- och tankeförmågan. till gröten har jag hallon, blåbär, granatäpple, en klick smör och kanel. Bär är bland det nyttigaste man kan äta, kanel är stimulerande, reglerar blodsockret, motverkar inflammationer och är värmande. Det dämpar även förkylningströtthet om man skulle vara förkyld.

20130322-090123.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.