Älska Yoga!

Jag har nyss avslutat ett litet Yoga-pass, jag bara älskar det!

Mår alltid så sjukt bra under och efter ett pass. Jag brukar leta upp träningsprogram på Youtube, favoriten är Tara Stiles, hon har många olika pass och programmen funkar bra för mig. Jag brukar välja ganska korta pass och sedan ta flera stycken tills jag känner att det räcker. Ibland blir det bara ett pass på 10 minuter, men vad gör det? Känns fantastiskt ändå och huvudsaken är att man gör det. Sen brukar det alltid sluta med att man blir mer taggad och gör fler pass, bara för att det känns så bra.

Lika bra för huvud som för kropp <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.