Kontorsflytt

Detta är ett inlägg i samarbete med OCT.

När man ägnar sig åt tidskrävande uppgifter som egentligen inte har med själva företaget att göra, som tex bokföring, löner, rapporter, redovisning, pappersarbete i övrigt eller något annat krångel som ska göras men som är sådär dötrist, så brukar jag tänka ”jag vill ju bara jobba med det jag är bra på”. Ni vet, göra det jag ska och tycker om, och ingenting annat.Och då, och bara då, är jag faktiskt beredd att betala för de tjänsterna.

Något som är tids- och energikrävande om något är en kontorsflytt. Kanske ska företaget byta lokal, eller kanske ska företaget som du har haft hemma flytta till en egen lokal. OCT är en flyttfirma som har stor erfarenhet av att flytta hela kontor och arbetsplatser från en lokal till en annan. Flytten utförs smidigt och utan att störa den dagliga verksamheten, och ni sparar tid och energi och kan ägna er åt det ni är bra på.

Läs mer om kontorsflytt här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.