Sunt Förnuft

Ibland kommer tidningen med ”Nyheter” som att trådlöst bredband ger dig strålning och att det finns bakterier på kundkorgen när du handlar. Detta gör mig lite orolig för mänskligheten. Vet inte folk om sånt? Sunt förnuft gör ju att man förstår vissa saker utan att Aftonbladet behöver skriva om dom. Så jag tänkte ge er några ”Nyheter” som jag inte har några som helst belägg för, utan bara vet och förstår genom sunt förnuft, så slipper tidningen skriva det om 10 år:

All trådlös teknisk utrustning ger strålning. Om de sänder ut signaler till satelliter i rymden, eller till tvn eller till routern, träffar naturligtvis de strålarna även dig, som står i strålningsfältet.

Bakterier finns som sagt på kundkorgen, och även på kundvagnen, kortläsaren, scannern, touchskärmen, alla varor som kassörskan tagit i- fundera på hur många kunder hon servat innan det är din tur… Ja allt som människor tar i med händerna. Även golv är en stor smittspridare och bord och stolar på snabbmatsrestauranger- att de är avtorkade med en gammal disktrasa gör bara saken värre.

Alla konstgjorda ämnen, färgämnen, E-nummer och kemikalier vi får i oss via maten, framförallt via färdig mat, godis, syntetisk mat etc är naturligtvis inte bra för oss och ger oss förslagsvis cancer, framförallt i tarmen.

Detsamma gäller alla plastförpackningar, speciellt om de upphättas. Som Uncle Ben´s påsar med ris som man kokar plasten och allt i- livsfarligt! Naturligtvis får du i dig alla kemikalier som finns i plasten. Detsamma gäller plastbunken du vispar grädde i, plasttillbringaren med vatten etc. Partiklar från plasten lossnar ju hela tiden och du får i dig dom.

Så, då har jag snott några framtida ”Nyheter” från Aftonbladet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.