Visste ni….

Visste ni att människan bara behöver 6 timmars sömn per natt? Att många sover mer är ofta för att de är vana vid det, och faktiskt för att de inte har något annat att göra. Jag lägger mig tolv ( ca ) och går upp sju. Man hinner ganska så mycket på kvällen då, och kvällen känns lång vilket jag älskar. Att gå upp en timme tidigare är något jag behöver träna på.

Jag har aldrig tyckt om att sova, medan andra tycker det är det bästa som finns. Jag tycker dock att det är slöseri med tid, det finns en hel värld där ute att upptäcka!

Att människor sover för mycket eller blir trötta kan också bero på att man har en tråkig eller omotiverande uppgift framför sig. Jämför tex med att stiga upp på morgonen för att gå till ett jobb man inte riktigt trivs på- det går segt, eller hur? Med att studsa upp ur sängen för att åka till Stockholm över helgen med bästa väninnan- lite lättare va?

Tänkvärt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.