Hur ska du nå dina drömmar?

Jag tror ( eller vet ) att många, kanske rentav nästan alla inte lever sina drömmar och inte arbetar med det de vill arbeta med. Många tänker smått och tror nog att det inte går. Men allt går. Det är bara en sak som kan hindra dig. Du själv. Det enda som hindrar dig från att leva dina drömmar är dina egna tankar.

Om du säger till dig själv att det inte går, så går det inte. Om du föreställer dig och lever som om dina drömmar redan är uppfyllda, och med förväntan ser fram emot hur det kommer att bli när dina drömmar slår in, då är du på rätt spår och har all potential till att leva det liv du drömt om.

Jag har mer än en gång fått möjligheter i de mest otroliga och osannolika situationer. Även om drömmarna känns långt borta kan de finnas runt hörnet. Bara var beredd att ta emot dem <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.