11 Feb

Hej hej!
Måndag idag, åå vad jag älskar måndagar! Gör ni det med? Ny vecka, nya möjligheter, fler steg i rätt riktning.

Hannes sov till halv nio idag, så han får äta frukost i lugn och ro innan det är dags för dagmamman.

När jag har lämnat honom ska jag handla mat, sen hem och göra det sista på ett bord, sen göra i ordning ladan ännu mer. Bland det bästa jag vet är ju att städa och organisera, så det blir en Jakobdagen och en mjukstart på veckan. Hela veckan fortsätter i samma anda, att få mycket gjort men i avspänd takt.

Ha en fantastisk dag, det ska jag ha <3 20130211-090934.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.