En typisk morgon

En typisk morgon börjar för mig vid sju när klockan ringer. Oftast vaknar jag strax innan vilket jag föredrar, mycket skönare att vakna av sig själv, då känner jag mig mer utvilad.

Innan jag stiger upp ligger jag och reflekterar lite. Positiv reflektion. Det kan att fundera på vad jag är tacksam över, hur min dag ska se ut, drömmar, mål etc. Jag stiger upp och sätter mig i soffan. Jag vill börja dagen i lugn och ro. Sover resten av familjen passar jag på att njuta av tystnaden, den får en att finna ro. Sedan utför jag rosens hjärta.

Ganska snart blir jag hungrig och det är dags för frukost, oftast en massa frukt. Jag läser gärna ett par sidor ur en bok också, eller gör något annat som inspirerar mig.
Efter det gör jag mig i ordning och häller upp kaffe. Under tiden går jag igenom dagen, här kan jag sitta ganska länge och planera på lång och kort sikt. Det är viktigt att kunna se visionerna. vid 9-10 riden är det dags att börja arbeta.

Så börjar min dag, det är så jag vill ha det, hur ser din morgon ut? Lämna gärna härliga tips som får dig att må bra <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.