Hur går det?

Hur går det med min Levande-Föda-Kost då?
Det går bra, det är ju en långsiktig process och det första steget är att övergå till vegetarisk kost. Jag har aldrig varit någon enorm köttätare, så det är inga problem alls.

Sedan har jag bytit ut frukosten mot bara frukt. Under natten genomgår kroppen en avgiftningsprocess, och när man börjar dagen med att inta mackor, ägg, bacon eller annat så avstannar den processen tvärt he he. Med frukt så fortsätter kroppen att rena sig. Det ska vara mogen frukt, och helst inte citrusfrukter. Så det har blivit mango, bananer, melon eller äpplen. En sort helst, och äta tills man är mätt. Här har jag svårt att få i mig tillräcklig mängd, det kommer bli en utmaning för mig.

På kvällen avslutar jag alltid med en smoothie med olika frukter och bär.

Nästa steg blir nog att byta ut lunch eller middag med en rejäl sallad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.