Webbyrå

Alla som bloggar eller har andra webbsidor vet att det krånglar ibland. Ofta vill man att det ska se ut på ett sätt men när man börjar försöka fixa det själv så blir det bara värre, ibland katastrof he he. Börjar man ändra i källkoden utan att veta vad man håller på med blir det ofta inte så bra, för mig har det hänt att hela sida försvunnit och man har fått återställa hela bloggen till en tidigare version. Och jag vet inte hur många timmar jag har suttit och letat på nätet efter hur man för si och hur man gör så. En gång satt jag fredag till söndag nästan non stop för att försöka ordna något, och jag fann aldrig svaret. Så höll jag på, tills jag upptäckte webbyråerna. Heeelt suveränt. Jag kände ju till dem men ville inte betala en massa pengar för något jag kunde göra själv, men är inte alls så dyrt som man tror, och på bara några minuter kunde de fixa bloggen precis som jag ville ha den, centrerad och mobilanpassad, och jag slapp slita mitt hår i dagar. Helt klart värt det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.