Lev livet i enkelhet

Ända sen jag bestämde mig för att leva i enkelhet har livet just blivit det- enkelt. Jag får precis lika mycket gjort som tidigare, om inte mer, men jag är inte stressad, har inte en massa måsten, går inte runt och grubblar, utan fokuserar istället på det som är viktigt. Och det som jag är mest förvånad över är hur mycket tid jag har över varje dag till mig själv.

Det kan låta tråkigt, men det är det inte, du skalar bara bort allt som inte betyder något, som att irritera dig på folk- strunta i dem, de tar bara din energi, fokusera på dem du tycker om istället. Sluta oroa dig, du vet ändå inte vad som kommer att ske- det är bara föreställningar du har i dina tankar. Sluta grubbla på det som har varit- du kan ändå inte ändra ditt förflutna. Sluta även att spilla tid på onödiga saker som inte leder dig någon vart, som att svara på obetydliga mail, läsa den där tråkiga texten som ändå inte intresserar dig, etc. Ha inte en överflöd av saker omkring dig, det är aldrig bra att leva i kaos. Ordning skapar ett lugn.

På så sätt kommer du få så mycket tid över för dig och det som är viktigt. Tid att reflektera och närvara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.