Rosens Hjärta

 En ros påminner mycket om livet i sig, det finns ibland taggar på vägen, men om man tror på sina drömmar kommer man till sist förbi dem in till blommans skönhet.

En effektiv metod till ny energi, och en välbehövlig paus från det hektiska livet, är Rosens hjärta. Ägna 5 minuter varje morgon att i lugn och ro för dig själv betrakta en ros på nära håll, utan att tänka på något annat. Man får då en fantastisk fysisk energi som sträcker sig över hela dagen.

Stirra in i rosens centrum, utan att tänka på annat, och betrakta dess skönhet. Lägg märke till doften, färg, struktur och utformning. I början kommer det vara svårt att inte tänka på annat, det här är en övning i tankekontroll, men för bara tillbaka tankarna till rosen med hjälp av viljestyrkan. Utför övningen varje morgon i avskildhet.

När du hanterar övningen kommer du bli lugnare inombords och kunna fokusera tankarna på det som är viktigt. Detta är ett viktigt steg mot att utplåna oron, och oron övergår då istället till ökad energi och optimism.

Robin Sharma

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.