Extrapengar?

Detta är ett inlägg i samarbete med Guldbrev.se

I januari är det vanligt att plånboken ekar lite extra efter jul och alla andra festligheter. Ett sätt att få lite extrapengar och samtidigt göra dig av med sådant du inte använder längre är att sälja ditt guld till Guldbrev.se

Du beställer då ett Guldbrev från hemsidan som normalt kommer hem till dig dagen efter i brevlådan, efter det skickar du iväg guldet i brevet, som är försäkrat. Guldet värderas sedan och pengarna betalas ut till dig inom ett par dagar.

Jag har själv provat detta för flera år sedan och det var hur smidigt som helst. Man slapp krånglet med att åka till en guldsmedsaffär och få det värderat, dessutom betalade de ut väldigt bra för det jag skickade iväg.

Så varför inte börja året med att rensa ut de där gamla smyckena du aldrig använder, som bara är i vägen i smyckesskrinet och som ger dig ångest för att de bara ligger där?

Och gör nåt riktigt kul för pengarna ;)

Gå in på Guldbrev.se för att veta mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.