Ett nytt liv

Jag har lärt mig så oerhört mycket den senaste veckan, och jag vill så gärna dela med mig till er, jag vet bara inte var jag ska börja :) så vi tar lite i taget.

Efter en höst med otrolig intensitet kände jag mer och mer att livsgnistan försvann, entusiasmen och glädjen försvann. Jag är ju inte en person som bara står och tittar på, är det något problem så löser jag det. Så efter två dagars grinighet bestämde jag mig för att en gång för alla gå till botten med problemet. Jag menar, vem vill gå runt och vara stressad och olycklig mestadels av tiden? Livet är så oerhört kort och fantastiskt, så att slösa bort en enda sekund av det på att vara olycklig är idiotiskt.

Något som hjälpte mig oerhört var när jag slutade oroa mig för saker. För de saker som har hänt kan jag inte ändra på, och det som händer i framtiden har jag ingen aning om, så det är ingen idè att tänka på det. Oron är bara tankar, det är inte verkligt, utan bara föreställningar som vi plågar oss själva med. Vi i västvärlden tänker och grubblar oerhört mycket och hakar upp oss på småsaker som ofta är helt meningslösa.

Så lev i nuet, och njut av varje sekund. Världen är en otroligt vacker plats <3 20130108-134835.jpg

20130108-134841.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.