Hello :)

Hej på er,
Tog ledigt några dagar, jag har den senaste tiden haft svårt att hitta energi, glädje och mening med det jag har gjort och har suttit och planerat och reflekterat i dagar, bland annat djupt försjunken i den bästa bok jag någonsin läst, och som gett svar på många frågor och gett många verktyg att arbeta med. Den heter Munken som sålde sin Ferrari och alla som vill utvecklas som människa och leva livet fullt ut borde läsa den. Jag sitter nu med ett djupt lugn i mig själv och alla problem, stress och oro är som bortblåsta <3 20130101-192728.jpg

I övrigt har vi haft ett underbart Nyår, bara jag, Tony & Hannes vilket var fantastiskt skönt. Det kändes otroligt lyxigt att få ha min man för mig själv en hel kväll ( lillkillen somnade ju ganska snart) vi åt gott, pratade och kollade på filmer. Vi försökte även sända iväg några Asiatiska lyktor, det gick sådär men ett gott skratt fick vi i alla fall ha ha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.