God (?) Morgon

Jag vaknade ganska abrupt idag kan jag säga. Igår kom Hannes ledsen till mig och sa att han spillt julmust. Vi gick och kollade och det hade bara kommit på bordet precis vid datorn. Ingen fara tröstade jag honom. Trodde jag. Senare på kvällen började fläkten gå på högvarv på datorn och den pep konstigt. Jag tänkte inte mer på det förrän i morse när Tony öppnade den och den var FULL med julmust. Nu står den på torkning så får vi se…

Jag har tänkt att köpa ny nu, den jag har har hållt över förväntan, men jag hade gärna valt själv när det var dags och hunnit föra över alla dokument innan.

20121222-090016.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.