Jordens Undergång är BULLSHIT

Alltså jag blir så sjukt förbannad på dessa människor som hävdar att jorden ska gå under idag. Folk tar självmord på grund av ryktena och ger upp hela sina liv. Och de som tror på detta och skrämmer upp andra med det är bara fantastiskt korkade. Inte ens Mayaindianerna själva har hävdat detta, så det är ett hån även mot dem.

För det första har deras kalender skapats när de suttit och hallucinerat kring en lägereld för 1500 år sedan, och de har haft fel om ofantligt mycket.

För det andra är man osäker på hur de räknar, och det diffar sisådär 1200 år mellan beräkningarna.

För det tredje har de aldrig hävdat att jorden ska gå under, dvs försvinna, utan att en period avslutas och en ny tar vid, vilket den har gjort flera gånger innan.

Den nya perioden anses även vara mer kärleksfull och öka medvetenheten hos oss människor, vilket väl är bra?

Så kolla upp fakta innan ni skrämmer upp vanliga människor, för självklart blir man rädd när man hör något sådant, rädsla grundas ofta i ovisshet och det är inte ett dugg konstigt att man blir vidskeplig när man hör sånt där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.