O’Boy!

Hemma efter julklappsinköp och lite andra ärenden. Herregud jag blir ju stressad bara av att se alla andra stressa. Jag åkte till Lajbanssons lagerlokal i Irsta för att köpa dom sista julklapparna till Hannes ( eller ja, hjälpa tomten, han hade så mycket att göra) och herregud vilken bra affär! Sjukt rörigt, men supertrevlig personal, en himla massa grejer och riktigt bra priser. Så åk dit! Jag kommer garanterat handla julklappar och presenter där i fortsättningen.

Nu ska jag njuta av nya numret av Solo <3 20121219-140753.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.