Få rätsida på dina skulder

Detta inlägg är ett samarbete med Cashkungen.se

Jag tycker ju om att prata privatekonomi som ni vet, ibland när jag hör hur folk resonerar kring pengar vill jag bara ruska om dem och ta över deras ekonomi för att få rätsida på den he he. och tycker att det enda man ska låna pengar till är när man ska köpa bostad, inget annat. Det är inte så kul när lönen kommer att spendera alla pengar på höga räntor och krediter, så låt bli det!

Cashkungen.se kan man bland annat läsa om vad man kan göra om man har skulder. Det första är att göra en översikt över vilka skulderna är, hur stora de är och vad de har för ränta. Ring sedan alla kreditgivare och försök förhandla om räntan. En del är väldigt medgörliga, en del är helt omöjliga. Fråga först om räntan går att frysa helt, om inte så försök få den sänkt. Betala sedan av den skuld som har högst ränta, och klipp alla kreditkort.

Lycka Till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.