10 dec

Vilken trevlig dag det har varit! Bakade saffransbullar som blev totalt misslyckade, ha ha. Jag hade för varm vätska på så jästen jäste aldrig. Men jag och Hannes har haft jättekul hela dagen :) jag tröttnade lite på att bygga upp hans tågbanebro vilket jag gör typ två gånger i minuten, tre timmar per dag, så jag tog fram lilla limburken he he.

20121210-205009.jpg

Nu sitter jag med min smoothie, idag med ananas istället för hallon, och kikar på tv och planerar lite.

Lycklig är jag, för mitt underbara liv och människorna runt omkring mig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.