Dålig mamma!

Känner mig så sjukt dålig som mamma just nu. Har ju glömt att ta fram och göra i ordning Hannes julkalender ju! En vecka sjuk och tiden har gått alldeles för fort, inte hunnit förbereda någonting! Jag som har sett fram emot hans kalender så mycket, kommer ihåg hur förväntansfull jag var när jag var liten, och jag gick och kikade på de små paketen varje dag och undrade vad det var i.

Förlåt Hannes, får kompensera detta på måndag! Tills dess får jag väl ta vad som finns hemma :)

20121130-233943.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.