Personal sökes

Söker personal till städfirman. Har duktiga tjejor redan men fler behövs. Anställning, glatt gäng, lön som ligger högt över avtal.

Maila till ordna@live.se vid intresse

En reaktion på “Personal sökes

  1. Är sjukskriven just nu 100% men ska förmodligen ha arbetsträning strax efter jul, har städat tidigare åt Riksbyggen(kontor) Västmanlands Städ o flytt (trappor o lägenheter) Karolf ( Slakteri, kontor,dagis) Japp några ställen har man hunnit med genom åren innan dagisbranschen på 13 år, och hemmastädning är jag duktig på men inte fönsterputsning. Har städgrejer och egen bil och B-körkort! Är intresserad och lönebidrag går säkert att fixa på nåt sätt, Mvh Monica Aldren. Skulle vara rätt skönt att börja jobba igen för man kanske slipper göra allt hemma då! Jaja då vet du att jag är intresserad iaf, och vi har flyttat till Gryta 1 nov, så inte längt att åka längre heller :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.