Tivoli

När jag bodde i Skåne och jobbade med hästar fick bara en av mig och Linda (bästis) åka hem över jul. Vi bestämde oss då båda för att stanna istället. Ganska tråkigt att missa julen hemma, är det någon gång man längtar hem så är det då, men vi blev ganska bra kompenserade, bland annat tog de oss till Tivoli Köpenhamn och julmarknaden där. Det var magiskt! Varenda träd var totalklätt med tusentals lampor i olika färger, det doftade ljuvligt av alla sockrade rör (vet inte vad det heter, men typ friterad våffelsmet i stänger med socker och kanel på) och stämningen var på topp. Så har ni någons om helst möjlighet, åk dit och få en rejäl dos Jul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.