Aj aj aj

Fick sjukt ont i halsen igår kväll så idag känner jag mig överkörd av en lastbil ungefär. Lite bitter med för jag vet vem som smittat mig. Fattar inte problemet med att inte ta hem folk om man är förkyld, och att hålla för munnen när man sitter och hostar. Folk är otroligt obegåvade ibland. Den här gången tänkte jag hålla ut, nästa gång vet jag bättre, då åker jag därifrån.

Idag måste nästa bord påbörjas, det ska vara klart till helgen. Hannes är hemma hela veckan och förmodligen nästa, dagmamman har magsjuka barn :$

Sen ska jag kolla på en massa filmer, leka med kameran och dricka mängder med te och echinaguard :)

20121127-093619.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.