Hemma!

Hemma från födelsedagskalaset. Alltid lika trevligt hos Linda & Thomas. Jag mådde dock inte alls bra när vi kom dit, var sjukt trött och kände mig märklig i kroppen. Så var inte så social tyvärr :S Men när jag fick lite mat i mig kändes det lite bättre.

Nu är vi hemma, jag har tagit en varm dusch, tänt ljusen och sneglar på Så mycket bättre. Vi tänkte prova Netflix ikväll och se nån bra film. Filmtips?

Puss20121124-205545.jpg

Thomas visar Tony nya högtalarsystemet :)

20121124-205658.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.