Omstart

Dagen kunde väl börja bättre. Jag och Hannes har varit hos barnpsykologen, de ska utreda varför han är så sen med talet. Det går bra till en början men han orkar inte sitta koncentrerad i två timmar. Vilket fyraåring gör det? Frågar jag. Alla, får jag till svar. Inte jättekul att höra att ens barn är värdelöst och ingenting duger.

Nu är vi hemma igen och jag försöker ladda om med en Latte. Idag tänkte vi bara fixa och dona här hemma.

20121123-111316.jpg

En reaktion på “Omstart

  1. Finns väl ingen 4-åring som orkar sitta still och koncentrera sig i 2h. låter ju helt orimligt vad är det för pedagogik?? Det kan du nog få underlag på av förskolelärarna. Mina elever som är mellan 18-65 år behöver en bensträckare efter 40 min :) & efter 60 min rekomenderas 15 min paus. Så hur skulle e 4-åring klara 2h!
    Kämpa! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.