Lite nya inköp

Jag var ju på Åsby igår och kom hem med väldigt lite grejer. Lite besviken på utbudet faktiskt. Mycket vitt, vitt , vitt- fortfarande! Jag menar hur länge har det hållt i sig nu? Mååånga år. Inte alls min stil. Lite nytt tack!

Aja, det blev ju lindrigt för plånboken i alla fall he he. Köpte två små glasburkar som vi ska ha nötter i. Vi äter ganska mycket nötter, både i mat och i yoghurten, och de där små påsarna går ju sönder så lätt. Så det har vi önskat oss länge men inte hittat några fina :)

Köpte även en jul/ nyårstopp på BikBok:
20121122-121736.jpg

20121122-121917.jpg

Nu en Latte <3 20121122-121955.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.