Underbara Söndag

Alltså den här dagen har varit heeelt underbar. Det var längesen jag mådde så bra och kände mig så avslappnad. Mamma, Syrran och hennes kille kom och lämnade Hannes och vi tog en fika. Kollade på Teen Mom och jag blir bara så irriterad på att Farrah har skaffat en hundvalp, varför det?? Hennes liv är ju redan något kaotiskt om man säger så.

Sen har jag bara myst, kollat lite julrecept och så. Det slog mig att jag kanske ska starta en Matblogg med en massa smarriga recept, eftersom jag ändå bakar och lagar rätt mycket, och tycker om att göra det på mitt sätt. Vad tror ni? Skulle det vara något?

Mamma tipsade om Arne Dahl som ska vara bra, vi som gillar svenska deckare, så det blir det ikväll, och Solsidan innan det förstås.

Ha en underbar kväll <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.