18 november 2012

Hej hopp!
Hur mår ni?
Vi studsade upp halv åtta, perfekt!
Har haft en underbar morgon med Nyhetsmorgon, kaffe och brödbak. Jag gjorde dinkelbröd, ganska få ifall de inte blev gott. Har precis tagit ur de ur ugnen så inte hunnit smaka dom än :)

Jag ska snart åka till mamma och pappa för lite fika och Hannes ska stanna där några timmar. Blir kul för honom. Jag funderar på att åka till Blomsterlandet, en av mina favoritaffärer. Dit kan jag åka för inspiration och bara för att njuta. De har så himla fina saker och växter gör något speciellt för en. Sen har jag försummat växterna här hemma den senaste tiden så det är inte så många kvar he he.

Vad har ni för planer idag?

Puss

20121118-103421.jpg

20121118-103427.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.