Christmas is here…

Jag fick en stund för mig själv och började fixa lite här hemma. Ju mer jag fixade desto mer kom jag att tänka på julen och jag slog på lite Julmusik. Det ska vara de här gamla låtarna och artisterna som Bing Crosby, Nat King Cole och Judy Garland. När jag lyssnade på låtarna blev jag nästan tårögd, så mycket älskar jag julen.

Alla gör ju inte det utan förknippar julen med något jobbigt, så jag vill passa på att tacka mina föräldrar och resten av min familj för att ha gett mig enbart positiva och underbara minnen av julen. Det kommer jag att bära med mig resten av livet. Tack <3 Och vet ni, livet blir som underbarast när man minst anar det. Life Works in Mysterious Ways <3 20121117-222335.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.