17 november 2012

Hej sötisar,
Hur mår ni? Vi har haft en fantastisk morgon. Vi skuttade upp vid åtta och gjorde en yoghurtfrukost den här gången, olika yogurtar, müsli, havrekuddar, bär, pistagenötter, honung, melon och Berry Boost, så gott!

Nu surplar vi kaffe och jag läser bloggar. Idag ska jag göra det sista på borden som levereras i morgon, hoppades bli klar igår men jag hann inte. Jobbigt att inte vara ledig på helgen faktiskt, jag behöver det, men men!

På eftermiddan ska vi på kalas för två av Tonys syskonbarn, trevligt. Massor med fika blir det med så många barn he he.

Å så ska jag baka bröd med! Varje gång jag går på brödavdelningen i mataffären så får jag lite ångest. Dels för att det är så dyrt ( men kostar det verkligen mindre att göra själv? Tveksamt…) och dels för alla tillsatser som finns i bröden. Så sist jag var och handlade struntade jag i brödet och köpte olika sorters mjöl istället.

Och hur gott och mysigt luktar och smakar det inte med nybakat bröd?

Tar gärna emot receptförslag på goda bröd!

20121117-094227.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.