Pepp-talk

Ni vet ju att jag brukar prata om att allt går bara man vill. Och det är inget uttryck bara, det ÄR så. Ofta räcker det med att man tänker något man vill så blir det så. Annars får man se till att det händer. Kämpa.

Det var en vecka sen jag slutade skolan. Jag har hittills levt på studiemedel just för att jag vill bygga upp företagen så mycket jag kan innan jag börjar ta ut lön. Men jag har tänkt att nu ska jag försöka spara studiemedlen så jag ser att jag klarar mig på företagen. Nu en vecka senare har jag sålt så många bord att första månaden är säkrad och jag kan genomföra min plan. Då har jag inte gjort speciellt mycket, bara haft tankarna på det.

Varför berättar jag det här då? Jo för om jag kan så kan ni. Det låter kanske luddigt när man säger ” allt går bara man vill” men det kanske är lite lättare om man får ett praktiskt exempel.

Så kom ihåg, det är tanken som styr, och det är ni som bestämmer ert öde . Livet kan bli precis som ni vill ha det <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.