Gott kaffe men hur är det med hygienen?

Ni vet ju att jag älskar Espresso House och deras kaffe. Och det är hyfsad inredning och fina bakverk och produkter. Hygienen däremot är det sämre med. Det är alltid otorkade bord och sjukt kladdiga och smuliga golv, och då är jag ofta där närde öppnar. Svinäckligt. Sen har de ju alla bakverk helt öppna bakom disken. Det är ju en skiva mellan kunderna och bakverken men öppet från andra sidan. Så vem som helst, och många, kan gå förbi och hosta och nysa på de inte-så-goda-längre bakverken som ligger framme hela dagarna. En riktig bakteriebomb. Svinäckligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.