Förlåtattjagbloggarsåsent

Hej sötisar, här sitter jag på golvet och bloggar :)

Förlåt att jag kikar in här så sent, vi var uppe halva natten igår och kollade på Johan Falk, herregud vilka bra filmer! Helt sjukt. Är det någon som vet när bästa omgång kommer?

I alla fall, var sjukt trött i morse så sov lite extra länge sen blev det bråttom för jag skulle till Sura så jag hann inte kika in här och önska er en bra dag, får väl göra det nu istället :)

I Sura träffade jag en vän från högstadiet som hade beställt två kastrullhängare, sen hade vi en hel del att prata om, så trevligt <3 Sen hann jag hem på lunch innan det var dags att åka med grabbarna och handla virke till borden ( tack för hjälpen ) Har hela sju beställningar nu, så kul! Efter det hade jag och Malin ett möte om Ordna, stämma av läget lite. Nu försöker jag varva ner men det är svårt idag, huset behöver städas och jag måste redovisa kvitton och fakturera. Vi hörs snart igen :)

Puss

20121113-154243.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.