Boef Bourgignon och filmkväll <3

Vilken dag! Fullt upp och farit till det ena stället efter det andra :)

Men nu är allt inhandlat så jag kan jobba och vi kan äta gott ett tag.

En Boef Bourgignon står och puttrar på spisen, nu väntar jag på att min man ska komma hem så vi kan äta en mysig middag och se på Johan Falk halva natten <3 Jag såg Barninfiltratören igår och den blev ju sjukt spännande, jag dog lite! Men Tony har inte sett den så först den sen Kodnamn Lisa. Och så vill jag säga förlåt till producenterna för att vi ser dem innan de kommit ut men de är ju såå braa!! 20121112-170417.jpg

20121112-170557.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.