K.A.O.S.

Oj vilken morgon he he

Bilnyckeln helt borta, Tony var helt säker på att han hade lagt den vid vedspisen. Så vi sprang runt och letade överallt, sena till dagmamman. Till slut frågar Tony om Hannes har sett nyckeln. ” Ja här” säger han och pekar på lådan. Ja där hade Hannes lagt den ju. Rusar ut till bilen, backar lite för att kunna vända, har koll på Tonys lastbil så jag inte kör på den, annars är det fritt fram bakåt. Krasch!! Va fan va det? Då har jag backat in i Tonys flakbil som står bakom och krossat min baklykta. Oops.

Så jag funderar på att gå och lägga mig och inte röra mig ur fläcken resten av dagen? He he

Det var min morgon :) som tur är kan man bara skratta åt det :)

Nu ska vi upp på taket och lägga takpannor, jag kommer ju garanterat att ramla ner ha ha!

Sen har jag lunchmöte med Josefine, sen har jag en lång lista på saker som ska handlas, allt från mat till svart färg till borden, och allt däremellan!

Puss på er och ha en underbar dag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.