Eliminera destruktiva personer

Alla har eller har haft såna i sin närhet. Destruktiva personer. De som alltid är bittra eller negativa, eller de som bara vill skapa intriger och bråk, eller de som bara skapar problem och ställer till det för sig själva och sin omgivning. Personer som tillför negativ energi.

För mig är det självklart att välja bort såna relationer ur mitt liv. Varför hålla fast vi relationer som man mår dåligt av? Livet är för kort för det. Om man går på magkänslan känner man ganska snart vilka relationer som ska bort och vilka som man ska vara rädd om och vårda.

Isabella Löwengrip skrev igår om att och om man ska bryta med personer i familjen. För mig är det självklart att välja bort de också om de får mig att må dåligt. Vad spelar det för roll om man är släkt eller inte? Det är inget man har valt, däremot väljer man hur man vill leva sitt liv och vilka som ska delta i det.

Så rensa bland relationerna, låt de destruktiva gräva sin egen nedgång, så får du mer tid för de personer som förtjänar det och är guld värda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.