Min klippa

Jag har verkligen världens bästa man. När vi kom hem efter kalaset gav min mage mig en käftsmäll som tack för kaffet och jag blev liggandes i soffan hela eftermiddagen, sen tvingade jag mig ut för att göra bordet helt klart för leverans i morgon, mindre kul. Men när jag kom in igen så hade Tony tänt ljus och lagat mat och var på ett strålande humör vilket också smittade av sig på mig.

En av de största egenskaperna Tony har är att han alltid lyckas muntra upp mig när jag har det lite tufft, när jag minst anar det.

Älskar Dig, Mitt Hjärta <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.