189 miljoner

Såg på Lotto nyss där de meddelade att nästa vecka höjer de Drömvinsten till 189 miljoner. Jag brukar ganska ofta fantisera om hur det skulle kännas om Svenska Spel ringde och meddelade att jag hade vunnit Drömvinsten, och det bara bubblar inom mig!
Jag blir nästan tokig he he. Det första jag skulle göra är att lösa mina föräldrars huslån och sätta in 1 miljon ( eller två) på deras konto och sen be dom kolla kontot. Jag vet inte hur många gånger jag har drömt om det. Längtar tills Svenska Spel ringer :)

Vad skulle ni göra med så mycket pengar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.