Tom dator

Vet ni vad jag har gjort?
Rensat datorn! Tagit bort onödiga filer, bilder och filmer som bara tar plats och gör den seg. Har tänkt göra det länge men har inte haft tid förrän nu. Känns fantastiskt!

Tony är ute och provkör nya lastbilen. Han har köpt ny, förut hade han en gul nu har han en blå. Det är ungefär vad jag vet he he. Hannes sover så jag har tid för mig själv. Tycker det är jättemysigt att vara själv hemma, så länge jag vet att han kommer hem igen :)

Så nu ska jag kolla på ett par Johan Falk he he och bara mysa.

Puss

20121109-201737.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.