Svar på frågorna

Vad kul att så många har varit nyfikna och undrat om mig, värmer :)

Här är några svar på frågorna, så tar vi några fler en annan dag :)

Hur lång är du och vad väger du?

Jag är 164 cm lång och väger…55 kanske? Har ingen våg hemma, tycker inte man ska hänga upp sig på vikten i kilo, mer att man mår bra och är nöjd med sig själv. Men sist jag vägde mig vägde jag ungefär 55.

Vad utbildar du dig till?

Jag blir civilekonom, inriktning redovisning

Du har ju alltid så mycket att göra och många järn i elden. Stämmer verkligen allt du skriver?

Absolut. Det hade inte alls varit lika kul att blogga om man bara hittade på det man skriver. Jag är alldeles för ärlig och rak för det. Allt är sant, allt är jag.

Du verkar ha så himla mycket att göra och mycket verkar handla om jobb och skola. Hur orkar du jobba/plugga så mycket och har du någon fritid någon gång?

Hela det här året har jag tänkt ”det är bara att köra”, fullt ös. Får jag en idé så utför jag den. Och det är så himla kul. Så jag antar att det är en fas jag är inne i, får se hur länge den håller i sig he he :)

Fritid har jag, eftersom jag är min egen arbetsgivare kan jag ta ledigt lite när jag vill, men samtidigt måste jag ibland jobba när andra kan vara lediga. Så jag har fritid, men jag har väldigt svårt för att bara sitta och kolla på tv till exempel. Det känns som lite slöseri med tid och jag gör gärna något samtidigt då, som att svara på mail, vika tvätt etc. Jag har också ganska hög arbetsmoral och får dåligt samvete om jag inte jobbar tillräckligt, så har jag något att göra gör jag gärna det på en gång istället för att ha det liggandes. På det sättet blir det mindre fritid eftersom nya saker dyker upp hela tiden och det finns alltid något att göra. Men det är självvalt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.