6 november 2012

Hej på er,
Hur mår ni?

Idag fortsätter jag med plugget som vanligt, ska även planera jobbfesten som kommer snart och ringa några samtal angående bygget. Nästa vecka kommer även jag att hjälpa till, jag har inte hunnit nu bär det har varit så mycket i skolan, men from nästa vecka är det slut på lugnet för grabbarna he he. Pappa säger hela tiden att vi aldrig kommer hinna till jul, det sporrar mig bara ännu mer så nu måste vi vara klara till dess! Säger någon att jag inte klarar det så måste jag bevisa deras motsats he he.
Så därför måste allt vara förberett till nästa vecka, allt material vara hemma, elektrikern bokad osv. Jag ska även ringa kommunen och höra vad som ska vara klart till besiktningen, ska varenda list vara på plats eller? Man får nämligen böter om man tillträder innan besiktning, så de måste komma ut innan.

Jag ska även ringa advokaten, har inte hört något på två veckor nu.

Ha en skön dag <3 Fick en härlig bild på Hannes nyss när han äter Havrefras: 20121106-083403.jpg

20121106-083407.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.