Going Purple

Hej guys,

vad gör ni?

Jag har färgat mitt hår lila :p Inte lila, lila men med lila inslag. Färgen heter Black Currant. Typ som Molly Sandén, tycker det är sjukt snyggt! Ni får se i morgon hur det blev :)

Så nu ska jag fixa naglarna med så känner jag mig som en ny människa :) Dags för lite shopping snart också känner jag.

Ikväll blir det Teen Mom, missade förra avsnittet, och sen en film tror jag. Ligger bra till inför tentan och såg idag att jag inte behöver skriva den, har klarat tillräckligt med poäng, men ska skriva ändå för att slutföra kursen. I alla fall, så känns det konstigt att plötsligt ha så mycket fritid, jag är inte van vid att ha kvällarna fria till exempel, blir nästan lite rastlös he he. Men nu har jag möjlighet att ta igen allt det där jag har längtat efter, som att planera julen, se över ekonomin, kunna slänga iväg ett sms till vännerna, sånt som jag inte har hunnit innan.

Jag har bestämt mig för att belöna mig själv efter tentan på torsdag. Jag tror att jag ska skämma bort mig själv med lite härliga krämer till kropp, hår och ansikte, och även shoppa lite kläder. Det ser jag fram emot.

Jag ser även fram emot ett möte som vi ska ha på onsdag angående Mittbarnfarilla. Jag har fått en hel del mail från kvinnor som har det likadant och till och med värre, och jag känner en stark önskan att hjälpa dessa kvinnor om det är något jag kan göra. Många är helt knäckta, både känslomässigt och ekonomiskt, och jag skulle vilja hjälpa dom komma vidare. Så ska ha ett intressant möte om det på onsdag så får vi se vad jag kan starta. Bloggar, matbord och städfirma i all ära, men jag har alltid haft en önskan om att göra något riktigt meningsfullt, göra skillnad och bidra, och det här kan vara min chans.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.