Citrus-boost

Jag köpte hem rejält med citrusfrukter idag för att boosta våra immunsystem. Yum!

Åh har ni provat äppelsorten HoneyCrunch? Såå goda! En blandning av syrliga Granny Smith och söta Royal Gala typ. Och jääättestora ha ha

Jag ringde även läkaren för att ta reda på vad som är fel med min mage, den har krånglat sen i somras. Kan inte äta för stora mängder, då känns det som om det ska komma upp igen, och kan inte äta för mycket frukt och grönt heller, vilket jag brukar i vanliga fall. De konstaterade i alla fall på en gång att jag har magkatarr vilket jag misstänkte. Så dags att stressa ner nu!

Skulle äta Omeprasol eller nåt sånt i en vecka och sluta stressa ( det blir ju en utmaning) så ska det bli bra.
Nu ska jag slänga ihop en pestopasta till mig och mannen, en av mina favoriträtter!

Puss

20121105-122209.jpg

20121105-122344.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.